Enkelt (og medbrakt) på kafé

Så enkelt kan det gjøres når man skal på kafé – ta med litt hjemmelaget raw sjokolade i veska, voila! Så slipper du å tenke på om de selger noe du tåler eller ikke. Jeg liker å være forberedt, lavt blodsukker er kjipt. Et annet fint alternativ å ta med  veska er disse kakaobarene, de er gode (og sunne)! Så mens andre kjøper for eksempel vaffel tar du opp en liten sjokkis og koser deg du også.

Et lite hverdagstips fra meg denne såkalte «starten på sommeren»-mandagen :-)
Ha en fin dag!

28 thoughts on “Enkelt (og medbrakt) på kafé

 1. Ville bare si at jeg blir så inspirert av deg :=) Alr du kan lage, uten både det ene og det andre. Utrolig! Flere burde tenke som deg.

 2. Jeg selv tåler ikke fett (tåler litt, men blir fort for mye) og sukker. Jentungen tåler ikke melkeprotein. Vi har alltids noe i veska når vi skal ut. Du har mange gode tips inne på bloggen din til oss. Bloggen din er en av «inspirasjons-bloggene» for slike tilfeller. :-)

 3. Tror nesten jeg må begynne å lage noen av de supersjokoladene du lager. Har plutselig begynt å reagere på melk, og jeg er så utrolig glad i sjokolade. Helt utrolig alt du har lært og funnet ut på noen få år

  • Uten melk er ingen problemos, så nå har du mye nytt å lære og se frem til du også :-) Kos meg med sjokolade når du får ingrediensene i hus, dette blir veldig bra!

 4. Jeg er veldig interisert i rawfood. Du har kjempe mange gode tips! Kan du noen oppskrifter som inneholder ingredienser de fleste har hjemme, eller som finnes i vanlige daglivarebutikker? Du er til stor inspirasjon for meg :)

  • Man trenger ikke lage en scene ut av det, men kjøper man noe annet så ser jeg ikke problemet med å diskrét ta opp noe mums fra veska.

 5. Hei og hopp :) Takk for smart tips! Kom nettopp over bloggen din og har nå sitti og bladd meg et stykke tilbake i arkivet. Kjempefin blogg, masse fine oppskrifter og bilder. Kommer definitivt til å følge bloggen din framover :D

 6. Kjempesmart! Lavt blodsukker er det verste som fins.. Så å ta med seg litt i veska til enhver tid er alltid lurt ;)

 7. Ja det er så lurt å ha med seg «livreddere» i veska! Og dessuten syns jeg at det som ofte blir servert på kafé er uaktuelt å spise, så det er STAS å ha med medbrakt, ikke at jeg har gjort det så fryktelig ofte, men dog!

 8. Bloggen din er flott. Jeg har nylig lest gjennom alle de gode oppskriftene dine, og det slår meg at du burde lage en resturant. Eller et konditori. Eller noe. Jeg tror det det hadde vært populært. Når det kommer til medbragt på kafé har jeg faktisk aldri .. prøvd det. Jeg har alltid en banan eller noe i veska i tilfelle blodsukkerdrop, men føler meg alltid forpliktet til å kjøpe noe om på en kafè – men antar at det går greit om man bare kjøper seg en kaffe eller te. Og har med egen sjokolade. Det tror jeg at jeg skal prøve. Bedre for kroppen såvel som økonomien!

  • Mamma kjøpte kaffe og vaffel, og jeg kaffe, så da følte jeg det var greit å ta frem en sjokoladebit. Men jeg setter meg ikke ned uten å kjøpe noe nei :-) Og takketakk for fine ord!

 9. Hei Silje,
  takk for en fin og superinspirerende blogg:) Har gått på strenge dietter før og følte egentlig at jeg ikke hadde noe særlig selvdisiplin til å begynne på’n igjen…Men vet at kroppen har best av å holde seg unna melk og sukker og mel, og gikk på nett for å se om jeg kan få inspirasjon til å sette i gang igjen, og da fant jeg blant annet deg! Det lover godt, jeg har fått kjempe lyst å lage oppskriftene dine og har lagt inn bestilling på iherb allerede :)
  Bra du er så flink til å teste ut og å dele-det gjør det enklere å finne fram i jungelen når man er litt sånn bakpå som meg! Ønsker deg en sunn og frisk sommer!

  • Hei Anette, takk for kommentaren :-) Blir glad av å høre du får nytte av blogginnleggene. Ønsker deg en sunn og frisk sommer også, man kan alltid gå små steg mot målet. Alt eller ingenting fungerer ofte ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.