Endelig! Dehydrator! :-)

Jippi, jeg har endelig fått meg dehydrator! Den er kjøpt i Norge hos Sanabona HER.


En ordentlig kjekkas :-) Med ni brett og timer.


Den har dura og gått nå i et døgn, og nå er denne runden med mat snart ferdig :-) Det tar ganske lang tid å tørke mye av maten pga fuktighet og tykkelse. Mer om det senere.


Her er det som er ferdig og vellykket! :-) Wraps med paprika og tomat, og egenkomponerte bokhvete og sesamkjeks.
Merk dere: Jeg fikk til en EGENKOMPONERT oppskrift på første forsøk. Hi hi.

Jeg er litt sånn oppi skyene nå, og gleder meg til å eksprimentere masse med tørking av mat :-) Sitter for øyeblikket og saumfarer oppskriftene på Sanabona for å finne ut hva neste prosjekt skal bli. Har lyst å prøve Brownies, grønnsakschips og bokhvetemüsli. Og pizzabunn! Ah, mye jeg vil prøve.

Kommer til å skrive mer utfyllende og ordentlig om dehydratoren når jeg har hatt den en liten stund og prøvd ut mer. Okay?

Hvis noen der ute har noen gode tips og triks til meg, gjerne rop ut! :-)

50 thoughts on “Endelig! Dehydrator! :-)

 1. Grattis! herlig med dehydrator ja, men det tar litt tid. Jeg må dehydrere i helgen, slik at jeg får timet det ordentlig :)

 2. Gratulerer!! Har lest litt om denne saken på mjuuugly sin blogg, men gleder meg til å se hva du greier å trylle fram med den :-)

 3. Hei, har lest bloggen din lenge no og veit at du har ønska deg ein sånn lenge. Gratulerer så masse! Er jo den beste følelsen i verda og endelig få noko som ein har ønska seg så veldig. :)

  Eg er veldig glad i soltørka ananas, så kanskje det kan være noko å prøve…

  • Det kan jeg prøve ja :-) Jeg prøvde med kiwi i, *smake på den*, og det er litt…. Tja. Surt? haha. Helt ok. Men gleder meg til å prøve med jordbær!

 4. Gratulerer så masse! Så herlig at du hadde hell med den første ladningen. :) Det blir spennende å se hva du vil lage, med tilden. :)

 5. Gratulerer!:):) Så gøy at du har fått deg en sånn en- nå satser jeg på at det kommer gode Silje-oppskrifter på rekke og rad her:D (Men no pressure altså, hehe). ALT du allerede har laget så kjempegodt ut!:):)

  SV: Hehe, du gikk for den ja?;) Var den den Spark fra Orly du mente? Ja, den var stilig- litt sånn jeg er ute etter også, ikke altfor knall, men en som gir mye farge:) Prøver å holde meg i nakkeskinnet her selv, har som sagt pålagt meg neglelakk- kjøpeforbud for resten av året, men en gul neglelakk står HØYT på ønskelista for sommeren, sammen med en mintgrønn. Så får se om jeg klarer å holde meg;)

  Si ifra hvordan den gule er in real life da:):)

 6. Gratulerer så mye!! En utrolig skjønn bloggleser ville låne meg en slik en, men jeg tror ikke jeg tør å ta ansvar for andres eiendeler, spesielt ikke med en treåring i hus ;) Men hadde koset meg med en slik en! Blir gøy å se hva du tryller frem (som alltid)

 7. Så spennende! Sparer til en sånn jeg også:-) finner de liksom ikke på tilbud.. Fulgte det kurs med på kjøpet? Eller er det bare når du kjøper den via helt rå? Gleder meg til å høre hvordan det tar i vei:-)

 8. når eg tenkjer dehydrator, tenkjer eg eviglang tørking og mykje venting.
  og eit uhorveleg stort strømforbruk! stemmer det, det med straumen altså? om den står på i over eit døgn må det jo bruka nokre kilowatt?

 9. Å, så glad jeg er på dine vegne!! Denne har du ønsket deg lenge, veit jeg ;-) Jeg gleder meg til å følge med på all snaskens du kommer til å lage :-D

  • Åå så hyggelig :-) Det er veldig morro å endelig ha den i hus, akkurat nå har jeg putta inni brownies, spent på resultatet i morgen :-)

 10. Gratulerer!
  Ah. Litt missunnelig kjenner jeg. Skal definetivt være en del av innventaret på kjøkkenet mitt når jeg flytter hjem igjen til Norge.

 11. Gratulerer:) det er spennende med dehydrator, jeg har prøvd en del med min, men det er ikke alt som har blitt bra. Noe som jeg syns var veldig godt var myslien med dadler som sto i det heftet fra sanabona og en blanding jeg laget selv av knuste mandler(rester fra mandelmelk) og oppkutta terninger av sure epler med bitrtelitt agave nektar over… mmmm:)) Gleder meg til å se hva du gjør:)

 12. haha, dette var litt interessant. jeg visste ikkje det finnes noe sånt. kanskje du burde prøve på ananas og mango! naaam…

 13. Gratulerer!
  Ønsker meg litt en sånn egentlig, har lyst til å eksperimentere litt med gluten- egg og melkefrie alternativer til mat da kjæresten min ikke tåler dette.. Så er litt i lese-om-raw-food-og-supermat-modus om dagen! =)

 14. Gratulerer! Jeg går også å ruger på en, men fikk ikke svar på mail fra Sanabona, så da gikk piffen litt ut.
  Gleder meg til å samle oppskrifter fra deg, etterhvert som du tester ut.
  Gikk det bra å sette i gang uten kurs?

  • Det gikk veldig bra, brukte oppskrifter i et hefte jeg fikk med. Også finner man oppskrifter på nett. Jeg tror man ganske raskt får feelingen på hvordan det skal gjøres :-)

 15. wow, grattis! Skulle gjerne ha kjøpt meg jeg også, men nå måtte jeg prioritere å kjøpe meg ny PC. Den gamle var så sliten. Så da må det bli en annen gang…men skulle så gjerne ha hatt en….sukk

 16. kjøpt den? du burde fått betalt for å tatt den imot gratis! hehe. du må jo være superbra reklame for den butikken. har skikkelig lyst på en sånn selv. håper det kommer noen innlegg om den når du har fått brukt og blitt kjent med den :) xxx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *