Eksklusivt makeuptilbud til DERE! 3 for 2!

Jeg har fikset et ekslusivt tilbud KUN til DERE leserne mine igjen! :-)

Denne gangen får du 3 for 2 på Terre d’Oc Makeup hos Green Spirit!

Framgangsmåte for å benytte seg av Silje-tilbudet:
1) Gå inn på Greenspirit.no, klikk deg inn på Nettbutikk, deretter Terre d’Oc Makeup, og velg de produktene du ønsker å handle.
2) Legg de to dyreste produktene i handlekurven og skriv ”Silje tilbud + hvilket sminkeprodukt som ønskes gratis” i kommentarfeltet ved utsjekk i nettbutikken.

Handler du for over 550 kr får du også gratis frakt. Da krysser du av for ”gratis frakt” selv om det står i nettbutikken at grensen er 850kr.

Et par forslag til kombinasjoner:
• Mineral Foundation + Teracotta Solpudder og få en gratis Lipgloss
• Maskara + Liquid eyeliner og få gratis øyeskygge

Håper dere liker tilbudet, og husk at det er spesielt til DERE fordi dere leser bloggen min, og fordi dere er så kjekke og trivelige ;-) Jeg bruker som dere vet makeup fra Terre d’Oc selv, og jeg er veldig fornøyd.

Tilbudet varer kun ut fredag 16.september, så vær rask!

15 thoughts on “Eksklusivt makeuptilbud til DERE! 3 for 2!

  1. Genialt! Jeg skal sjekke nettbanken min så fort jeg er ferdig på skolen for å se om jeg har råd til å bruke dette tilbudet :D

    • Litt. Produktene deres inneholder ofte veldig mange uheldige ingredienser. Jeg er fan av den rosa maskaraen derifra da, og den er uten parabener.

  2. Da har jeg bestilt foundation og solpudder+ lipgloss:-) Gleder meg! Vet du hvor lang tid det tar før man får det i posten sånn ca?

  3. Bestilte likesågodt både mascara, concealer, pudder og kajal :) Takk for fint tilbud, gleder meg til å prøve!

  4. Jeg bestilte produkter fra nettsiden før du la ut tilbudet, og har brukt den typen foundation du skrev om i et tidligere innlegg, i noen dager nå. Jeg er så fornøyd! Har aldri vært noe fan av å bruke foundation før, jeg har liksom ikke fått det til, men dette var virkelig gode produkter! Huden ser så fresh og fin ut, jeg er kjempeførnøyd :) Takk for tipset ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *