Dyrebeskyttelsen på Martnan

Dyrebeskyttelsen Trondheim har stand på Martnan nå, du finner den øverst i Nordre og rundt hjørnet mot torget, ca foran bokhandelen/brillebutikken, med åpningen til standen vendt mot disse butikkene. Jeg skal stå der i dag fra kl 16-19 og i morgen midt på dagen, så kom og støtt de hjemløse kattene med noen kroner ved å kjøpe ting som selges eller ved å putte en slant på sparegrisen deres! Alt er gull verdt :-) KOM Å KJØP LODD! Vi står også klar for å svare på alle spørsmål du måtte ha ang DB’s arbeid, og hvordan du eventurelt kan bidra selv. Kom innom :-)

Hvis du lurer på hva Martnan er så er det et digert marked midt i Trondheim sentrum, med over 100.000 besøkende og 2-300 utstillere. Alt fra ting og tang, håndlagde greier, organisasjoner, mat, kultur osv osv. Åpningstider på Martnan i år er 28.-30. juni, kl. 11:00 til 21:00 alle dager.

Her er fra jeg sto på stand på en katteutstilling i april:

10 thoughts on “Dyrebeskyttelsen på Martnan

  1. Var innom der idag på morran! :) Kjøpte mæ fiiiine t-shorte og putta litt på grisen. :) Har så innmari lyst på Lurven!!! Kanskje det blir en dag! J leve i håpet! :) :) :)

  2. Var faktisk i Trondheim på tirsdag og så standen, kikka etter deg, men du var ikke der da..hehe.
    Men var endel folk ved standen deres da=) SÅ det er bra =)=)

  3. Jeg må ha stått nesten inntil deg en stund den dagen, når jeg tenker meg om. Jeg var og besøkte noen på Natteravn-standen, og jeg så noen selte lodd og hadde dyr i boden sin. (jeg var mest opptatt av å komme meg unna folkemegnden, herlighet for et stress!)

  4. Hei hei og god sommer!
    Du, bruker du noe supermat eller kosttilskudd til lurven eller de andre kattene du tar inn til deg? Dette er noe som interesserer meg VELDIG! så jeg samler all info og andres erfaringer som jeg kommer over, som et lite ekorn etter nøtter. Gjerne lag et innlegg om det en gang?

    Veronica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *