Dr.Bronner’s Magic Soaps

Har dere prøvd disse dusjsåpene? De er kjempegode! Ganske tynnflytende, og man trenger bare littegrann på en sånn dusj… Hva kaller man det, sånn dusjrose (?) man tar såpe på også blir det masse skum. Skjønner dere hva jeg mener? Jeg har prøvd dusjsåpen uten lukt og denne med roselukt. Vanligvis pleier jeg ikke å like ting med «roselukt» siden det lukter gammeldamesåpeparfyme, men denne her er faktisk god! Mild, og ikke ekkel i det hele tatt. Den uten lukt er helt nøytral, og passer også til menn og barn.

100% vegansk, laget med økologiske oljer. To av oljene er også Fair Trade.

Kjøpes på iherb HER. Etikken i Trondheim selger de også, støtt gjerne de!

Har du prøvd dette merket? Hva syns du?

19 thoughts on “Dr.Bronner’s Magic Soaps

 1. ELSKER Dr.Bronner, og har brukt dem i mange år. Peppermint er min favoritt. Den er utrolig oppkvikkende, frisk og god. :-)

 2. Jeg trodde jeg hadde linket til bloggen din under?? Jeg hadde ihvertfall gjort det, siden jeg leser bloggen din et par ganger i uka! Men ok… Tok feil der, da har jeg iallefall slettet det. Beklager.

  • Fant forresten frem utkastet som jeg har lagret i word, der er det ca. 7 nederste linjer som ikke har blitt tatt med, blandt annet linkingen til ditt innlegg.

   • Ok. Men det er ikke greit å kopiere likevel, da henviser man heller til det innlegget som er skrevet uten at man bruker teksten i et innlegg selv.

 3. Aldri prøvd dette merket, men kanskje når såpene jeg har er brukt opp? (Må begrense meg litt, jeg får jo ikke brukt såååååå mye såpe! Hehe.) Elsker å prøve nye såper med snille ingredienser. :D

 4. NOTERT! Jeg beklager for dette. Jeg har nemlig linket til flere bloggere i andre innlegg, enten øverst eller nederst. I dette tilfelle var det nederst, men som sagt, jeg pleier å forhondsredigere innlegg i word, og denne gangen hadde 7 linjer komt på et nytt ark neders (det var på en måte en avsluttende del), og det hadde gått meg hus forbi, for å si det slik.

  Er glad i bloggen din, og har prøvd ut en del av oppskriftene dine. Stå på!

 5. liker at du deler tips og erfaringer med naturlig kroppspleie! er ikke alltid like lett å finne ting som er både snilt mot miljøet OG kroppen :)

  jeg lurte på om du har hørt om kremfresh? jeg jobber der, og det slo meg at det kunne vært noe for deg? dette er ikke ment som reklame altså, er kun et velment tips! finnes foreløpig bare tre butikker, og en av dem er faktisk i trondheim :)

   • jo det tror jeg stemmer – er ikke den jeg jobber i, men mener å huske å ha hørt trondheim torg. hvis du er interessert kan du jo lese litt på hjemmesiden også (http://kremfresh.com). kort sagt er det naturlig kroppspleie håndlaget i norge, helt fritt for parfyme, alkohol, paraben og mineraloljer :)

 6. Dr. Bronner’s er kjempebra for dreads. Bruker den med peppermint på mine :) (Men må prøve de andre etterhvert.)

 7. okei, først så må jeg bare si at jeg ELSKER alle iherb-favoritter-innleggene dine. og de om dusjsåpe. spesielt dem. fordi jeg elsker dusjsåpe uten sls, parabener og annet snusk, som ikke er testet på dyr og som attpåtil lukter himmelsk! skal prøøves! det andre jeg skulle si var at du er kul. over og ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *