Ditt hjertes dag!

blogg Sjokoladegebiss-0470_kjærlighet

Feire din egen kjærlighet i dag, kjærligheten til deg selv! Du er den viktigste, du fortjener alt det gode som finnes i hele universet, fordi du er akkurat den du er. Ha en fin kjærlighetsdag! I dag og alle andre dager. Og føler du ikke kjærlighet, omsorg og glede av å være der du er, så sier du det til deg selv likevel, og lag et smil med munnen. Det sender beskjed til hjernen, som med nok repetisjon gjør det til sin sannhet. Det er alltid sannheten, men man må programmere seg på det hvis man ikke føler det. Skap det du vil ha

Sjokoladegebisset mitt smiler til deg, og er laget av oppskriften på side 30 i kokeboken min.

blogg Sjokoladegebiss-0471

blogg Sjokoladegebiss-0472

blogg Sjokoladegebiss-0473

blogg Sjokoladegebiss-0476

blogg Sjokoladegebiss-0485

Stor klem fra meg :-)

6 thoughts on “Ditt hjertes dag!

  1. He he he. Må le litt av meg selv. «What!? Et sjokoladegebiss?» var første tanke da jeg så bildet på Facebook, etterfulgt av «skjerp deg, Veronica. Klart det ikke er et sjokoladegebiss. Hvem finner på det, liksom?» Så klikket jeg på linken, og jaggu var det ikke et sjokoladegebiss :D Takk for at du fikk meg til å smile. Ha en fin dag! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *