Datapause

Jeg trenger data og bloggpause nå. Må lade opp til Oslotur i helga! Har lånt meg bøker på biblioteket nå som jeg skal kikke i, og har satt fram symaskina på kjøkkenbordet (heisann nøttemelkposer!). Snakkes over helga igjen, jeg kommer ikke til å blogge mens jeg er på tur.

ps: Monsterkonkurranse neste uke! Sjekk ut Eplabutikken min i mens. Påfyll av nye monster blir fra midten av neste uke.

pps: Jeg liker så godt bildene Bente tok av meg på bursdagen min i sommer. Såpebobblar!

Ha det fint så lenge! :-)

30 thoughts on “Datapause

 1. God Tur, og velkommen til Oslo ;)
  Hvis jeg heelt tilfeldig skulle komme til å se deg så tror jeg at jeg kommer til å si hei, så da vet du det! ;)

 2. Det skjønner jeg veeeeldig godt. Jeg synes blogg og facebook suger mye energi… Utrolig at du klarer å svare på alle kommentarene du får! Det klarer ikke jeg… :)

 3. ser den:)
  Jaa, bildene fra dn shooten var jo helt nydelige, så skjønner godt at du likte de:)

  og du…Hvor lager du slike store og tydelige gif filer??
  jeg bruker alltid nettsider til å lage de, men da blir de så små og sinnsykt kornette :(

 4. SV: Tusen takk for mange fine råd! :) Jeg har vert syk i noen år, men det har blitt værre det siste året. Føler det går opp og ned. Nå er jeg heldigvis ikke i full jobb, og alt er «mye bedre». Jeg har aldri gått til legen med dette, fordi jeg trodde ikke at jeg kunne gå til legen å si at jeg var trøtt, slapp og ikke hadde energi, osv. Men en dag så sa det rett og slett pang og jeg orket ikke mer. Men både legen min og nevrologen fant ut ganske rask hva som var galt med meg. Dem mente jeg hadde alle dem klassiske symptomene på ME. Jeg føler meg veldig heldig og tatt gått vare på i helsevesenet eller hva jeg skal si :) Det siste som skjer nå er at jeg skal på MR, for å utelukke absolutt alle andre sykdommer. En slags rutine som dem kalte det.

  Jeg fikk blogg adressen din med søskenbarnet mitt, skal fortsette å følge med :) Den vegetarwoocken såg ekstremt god ut! Yummi.

 5. ser frem til monster konkurranse!
  så herlig bilde =D
  skjønner godt du må lade opp til Oslotur, er jo mye å ta for seg i denne byen, og er i tillegg kaos overalt nå mot juletider..=S

 6. sv: Ja, så det etter å ha kjøpt ei flaske. Veldig dumt da. Leste at det skal være svært liten mengde, men det trekker veldig ned synes jeg…

 7. Hei! Tenkte bare å si fra om at jeg har «stjålet» et monsterbilde fra bloggen din. Skrev noen blogganbefalinger og trengte bilder til å krydre med. Håper det er greit. :) Ha det fint i Oslo!

 8. Håper du hadde en fin tur. På lørdag kom monsterbokmerket mitt. Tusen takk, både for den fine innpakningen og det søte monsteret. Jeg kommer garantert til å bestille fra deg igjen!! :D

 9. Det er så fint, fordi selvom du ikke har blogget så har jeg fått «stalket» deg litt allikevel, gjennom Ina sin blogg! :) Håper du har (hatt) det fint i Oslo! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.