Chef Silje – Foto av BenteAlle foto ©Bente Isefjær

Her har dere en bitteliten sniktitt på bildene Bente tok til skoleoppgaven sin. Se hennes innlegg med flere bilder her. Bente er så flink!

Aaaaaaah jeg kjenner jeg er klar for nytt bloggdesign nå! Både header og noe nytt med oppsettet. Men må ha hjelp, jeg kan ikke sånt. Regner med jeg blir å spørre Håvard i lettpanett.no om hjelp, det var han som fikset alt med bloggbyttet og eget domene osv for meg i fjor høst, flink og trivelig kar! Header har jeg pleid å lage selv, men hadde vært arti med noe annet. Så hvis det er noen designerspirer der ute som tror de vet hva jeg kunne tenke meg og vil hjelpe meg med header/design må dere gjerne ta kontakt. Ha gjerne referanser så jeg kan se hva dere har laget tidligere.

I helgen er det Alternativmessen her i Trondheim! Blir spennende :-)
Noen her som skal dit?

47 thoughts on “Chef Silje – Foto av Bente

 1. Så bra bildene ble, skjønner ikke at det går ann å være så pen. Digger septum piercingen din. :D

  Blir spennende med nytt design forresten. Jeg holder også på å skal bytte design, er ikke så lett å finne ut hvordan man vil ha det når det er så utrolig mange muligheter å velge imellom.

 2. Åh, du er så utrolig pen! :) Og du ser så godt ut! Jeg pusler bare med headere til meg selv jeg også, så kan dessverre ikke hjelpe deg noe der, men lykke til :)

 3. Åh, du passer septum skikkelig godt! Kjempefine bilder, du er så pen.
  Nå fikk jeg lyst på sushi igjen. Such is life.

 4. Takk for inspirerende blogg! Alternativmessen MÅ jeg ha med meg. Mange spennende foredrag og profiler i år! Du skulle forresten hatt ditt eget lille «maki»-hjørne der…det tror jeg hadde slått an..=)

 5. Så fine bilder :-)

  Masse lykke til med ny header og design, kan dessverre ikke hjelpe deg! Jeg holder på å endre det på min egen blogg, og er suuuperstolt av at jeg faktisk har fått til litt så langt (om enn litt amatørmessig og med rotete htlm-koder, hihi) :-)

  Header har jeg ikke sjangs til å lage, resultatet blir alltid seende ut som om et yngre søsken har laget det for meg ;-)

 6. få håvard til å legge inn betaverasjonen av «lett på nett» som gjør at du kan gjøre en del endringer som feks å skifte header selv :) Det fikk jeg nå og da ble det mye enklere :) Hva tenker du sånn headermessig da? :)

  • Har sendt han mail nå, det hadde jo vært supert! Nei hva jeg vil ha kan du spør om du… Jeg vet ikke, haha. Noe fint. Skal prøve å se om jeg får til noe med disse matbildene :-)

 7. så utrolig nydelig du er! hvor store plugs har du, og hvor har du kjøpt de? de var kjempefine : )

 8. Så flotte bilder!! ;D

  Jeg var på alternativmessa for et par-tre uker siden da det var i Tønsberg. Dette var ukjent terreng for meg, hehe, men det var ganske interessant ;) Jeg var med to venninner. Tok aurafoto blant annet, litt artig.

  Jeg syns det er gøy å lage headere, så jeg kunne gjerne gjort et forsøk. Men hadde du hatt noen bilder du liker som jeg/vi kunne brukt som utgangspunkt? :)

  • Aurafoto så jeg var på messa her også. Det er morro på messe, men PUH, intenst!! :-)
   Kontakter deg hvis jeg ikke får til å lage header selv! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *