Bra helg!


Har vært på DRITBRA konsert med Lissie! Jeg digger dama, hun er kul!


Har laget sjokolade med premien jeg vant hos Superlivsstil, fra Økosjokolade. Innlegg kommer senere.


Og jeg har gått i fakkeltog mot pels. Bra oppmøte! Kamprop i toget og appeller fra scenen, arti å få med seg. Og kjekt å støtte opp om en så viktig sak!

Har du også hatt en fin helg?

:-)

21 thoughts on “Bra helg!

 1. Hørtes ut som en flott helg! Lissie er en av mine favorittartister. Helt rå er hun :-)
  Skulle ønske jeg også hadde hatt mulighet til å gå i fakkeltog, men jeg jobber i helgen. Supert at det var stort oppmøte da, for det er en superviktig sak!

 2. Ingen fakkeltog i nærheten av meg :( Bra at så mange stilte opp da :D Det ser ihvertfall ut som om det er en del folk der ^^

 3. Jeg har hatt en ganske så fin helg ja :)
  Har riktignok ikke sett Lissie, søren, men jeg gikk i fakkeltoget i Oslo. På tross av kalde tær og hes stemme, var det så absolutt verdt det!

 4. Sv: Det måtte jeg jo :) Ikke ofte jeg deltar på konkurranser, men må prøve meg! Hihi.

  Du er heldig som var på Lissie-konsert. Hun er rå! Sjokoladene gleder jeg meg til å høre mer om :)

 5. Jeg så Lissie på senkveld på fredag og la det straks til på spotify! KNALLBRA! skulle gjerne ha vært på konsert jeg også! Du er heeeldig ;-)

 6. oh la la, sjokoladene så gode ut. Har du lagt en fudgekule inni noen av dem? Jeg lagde sjokolade med økologisk peanøttsmør i midten, litt som amerikanske Reeses. Godt var det.

 7. Jeg fikk skikkelig respekt for deg da jeg så at du hadde sensuret ansiktene til folk du ikke kjenner på bildet. Seriøst. Jeg HATER når folk bare tar bilde av deg og legger ut på nettet, så når du sensurerer – AH – takk! Hvem enn du nå er.

 8. Gikk i fakkeltog i Bergen. Veldig rørende, veldig sterkt, veldig bra. Får bare håpe det ikke blir nødvendig neste år også=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *