Bloggere på greens-kurs!

Tirsdag kveld var jeg på et kurs arrangert av en helsekostbutikk her i byen, der vi fikk presentert de nye Greens-produktene til Bio-Life. Thor Johansen, som er mannen bak Bio-Life, fortalte om seg selv og sin helsehistorie, og hvordan han/de tenkte når de laget produkter. Hørtes veldig bra ut, han har vanvittig mye kunnskap og erfaring! Vi fikk også en presentasjon av deres nye serie Greens superfood, som består av hvetegress, Multigreens, byggress, spirulina og chlorella. Jeg ble veldig nysjerrig på Byggress, da det bl.a skal være spesielt godt for huden – det trenger jeg!! Jeg visste ikke at byggress gikk spesielt på hud, så der lærte jeg noe nytt. Hadde ikke råd til å kjøpe med meg en boks når jeg var der, så håper jeg får skaffet meg et par etterhvert. Vi fikk også smake på Multi-Greens blandet i vann, og smaken var overraskende mild og fin. Vennlig for nybegynnere (og litt godt for oss som allerede er blitt herdet på dette sunne «velsmakende» grønne, hehe)!

På kurset traff jeg tre andre bloggere, nemlig Solveig, Hege og Marianne. Kjempekjekt å treffe dere jenter! :-)

Kjekt å dra på kurs når man kan bli kjent med trivelige folk samtidig!

Noen som har erfaringer med disse produktene?

11 thoughts on “Bloggere på greens-kurs!

  1. Så koselig å treffe deg også! :D Hmm, hadde jeg visst at jeg skulle blitt avbildet hadde jeg nok fiffa meg litt opp først da men.. :P Artig med bloggertreff :D

    Har begynt å ta multi greens som jeg kjøpte på kurset hver dag nå og spent på å se hvordan det fungerer over tid. Men fant ut at det faktisk smakte fjøs blandet med min vanlige sydtrioleplejuice. Så nå blander jeg bare med vann faktisk.

  2. Hei!
    Jeg startet på min andre boks med byggress fra Bio life i dag. Dette er det første grønne pulveret jeg prøver, så kroppen trenger litt tid til å bli vant.. Huden er bra og ledd ganske bra om dagen, men for tidlig å si om det er pga byggresset. Vet ikke om jeg skal fortsette med dette eller bytte til coctailen «deres» (spirulina, chlorella og hvetegress)..? Er helt ny (holdte på å si grønn, men det ble feil:) i super mat verden, men finner masse inspirasjon og kunnskap på bloggen din, så tusen takk! (har selv me og nå har motivasjon og ork og tid kommet for å endre kostholdet:)

  3. skulle ønske jeg klare å svelge slik vann. ender alltid med at jeg blir kvalm og brekker meg, går ikke ned samme hva, hehe. men nå er jeg veldig kresen og vanskelig med alt som skal drikkes da..

  4. vi har en boks av dette hjemme. men jeg har ikke prøvd den selv enda. har ikke kommet så langt også er jeg svært lite hjemme og da lager jeg sjeldent mat for jeg blir servert. det er mannen som står for matlagingen hjemme hos oss =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *