Bittesmå dessertglass

Små glass 1 Små glass 2

Jeg fant disse bittesmå dessertglassene på Fretex Fjordgata i dag, 5 kr stykket. Det er muligens shotteglass, men i mine øyne er de perfekt til litt rawkakefyll og noen bær, eller kanskje noen sjokoladebiter. Gleder meg til å ta dem i bruk.

Fretex er alltid spennende! Jeg elsker å snike rundt og kikke ekstra godt i alle hyller, for plutselig dukker det opp et lite (eller stort) kupp.

16 thoughts on “Bittesmå dessertglass

  1. Alltid gøy å finne små skatter i bruktbutikker. Selv var jeg i den lokale bruktbutikken i dag, men fant desverre ikke det jeg var på utkikk etter. Men spennende er det uansett å gå rundt å titte :-)

  2. De var kjempesøte :)
    Jeg tror imidlertid ikke det er shotteglass, men glass fra Sildakongen. For mange år siden fikk man kjøpt forskjellige typer sursild i sånne småglass. Jeg har noen i turkis :)

    • Det er sildakongen! Jeg så det sto nede under stetten, men tenkte det var reklameglass eller dramglass til fisken. Måtte google det nå som du sa det. Man lærer stadig :-)

  3. Fretex er en veldig spennende butikk. Er så dumt den ikke er i nærheten her jeg bor, så da blir det sjelden at jeg besøker den butikken. Noen utrolig fine og ikke minst billige glass!

    • Så dumt da :-/ Jeg bruker fretex til fulle siden jeg er så heldig å ha flere av dem i umiddelbar nærheten. Det er ingen Misjonsbutikker der du bor da? Det er det i molde og omeng. Det er ala det samme som fretex.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *