Best of Greens – Grønn supermat!


Økologisk Best of Greens from Land and Sea. Kjøpes på iHerb HER, koster ca 120 kr for 150 g (nok til 30 dager).

1 ts blandes ut med litt eplejuice eller vann, drikkes på tom mage. Eplejuice smaker best.

Fellesnevneren for de grønne pulverene denne miksen inneholder, fra gress, spirer og alger er at de inneholdet et overlegent innhold av næringsstoffer. Mineraler som jern, magnesium, kalsium, kalium, kobber, sink, fosfor, aminosyrer (også de 8 essensielle, altså fullverdig protein), C-vitaminer, betakaroten og masse B-vitaminer (inkl B12), klorofyll som transporterer oksygen rundt om i kroppen, renser og avgifter.

Inneholder pulver av:
– Fra land:
Alfalfa Juice (juicepulver av alfalfaspirer)
Hvetegress
Bygg-gress
Havregress
Brokkoli, kål, persille og «kale»(vet ikke hva det er på norsk, men det er en slags salat/kål)
Løvetann
Tre dager gamle brokkolispirer
– Fra sjø:
Spirulina (grønn alge)
Chlorella (grønn alge)
Sjøgrønnsaksblanding av bl.a Kelp (blæretang) og Dulse (rød alge)

Flott liste, ikke sant?

I et par år har jeg brukt Purley Greens
, et tilsvarende grønt supermatpulver kjøpt på helsekost i Norge. Dette er såklart DYRT, som alt annet helsekost i butikk, og iHerb har den ikke inne. Men Best of Greens er jo et enda bedre alternativ spør du meg. Det inneholder alt det samme som Purley Greens gjør, bare enda mer!


Plages du av infeksjoner, stadig tilbakevendende forskjølelser, har dårlig immunforsvar, plages av eksem eller utslett, stress, utmattelse eller har andre plager – det aller meste egentlig – så kan du ha stor nytte av å begynne å drikke slike grønne supermatpulver. Og som jeg tenker, det skader ikke å prøve! Å styrke immunforsvaret er noe av det lureste du kan gjøre. Men tilbake til den grønne supermaten, det anbefales! Gi kroppen din den næringen og respekten den fortjener. Du har bare én helse, én kropp, én hjerne, ta godt vare på det! Du merker ikke hvor heldig du er som frisk før du blir syk eller skadet.

Hvis du vil bestille deg Best of Greens,
eller noe annet på iHerb.com, bruk rabattkoden BUH225 og få $5 avslag på bestillingen din! Gjelder kun for førstegangskunder. (Etter at du har handlet der en gang får du din egen kode du kan dele ut, og du får en ørliten sum for hver gang noen bruker koden din. Dette gir deg rabatt på bestillingene dine. Så da vet dere hvorfor jeg er så glad i å spre ordet om den berømmelige rabattkoden min. :D BUH225)

Ha en flott søndag dere!

:*

7 thoughts on “Best of Greens – Grønn supermat!

  1. Har fått aloe vera, best of greens og hvetegress i posten nå, og bare lurer på om de kan blandes med bær og yogurt og litt vann i en smoothie? Lager smoothie på lavkarbo-vis nå, med egg, fløte og yogurt, men jeg vet ikke åssen det vil reagere med pulverne? Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *