Besøk av journalist og fotograf

Ja, i dag har jeg hatt besøk av journalist og fotograf fra en avis! Er det ikke spennende? :-) Temaet er rawfood, og jeg har kokkelert og prata. Saken blir publisert på nyåret, og dere skal selvsagt få beskjed når og hvor.


Spent før de skulle komme kl 10.


Og fornøyd og avslappet når de hadde dratt. Lunsjen ble maten på det øverste bildet, karrigryte med pastinakknudler.
Nam nam!

Er dere forresten klar for enda flere oppskrifter på julegodis eller? Har et par til på lager ;-)

21 thoughts on “Besøk av journalist og fotograf

 1. Så gøy Silje. Gleder meg veldig til å lese intervjuet! :-D Kose deg masse i julen, og ja, jeg er veldig klar for dine julegodis oppskrifter:-)

 2. Åh, kor fantastisk!!! : ) Eg gledar meg til å sjå!!
  Du fortjenar virkelig oppmerksomheten!
  Tusen takk for at du delar oppskrifter og erfaringar(gode og mindre gode) så raust med oss lesarane!
  Eg har skapet fullt no med supermatsjokoingrediensar, så eg e klar for meir oppskrifter på julesnop! : )

 3. Vil ønske deg en riktig GOD jul og ALT godt i det nye året!! Tusen takk for alle nydelige oppskrifter du deler og all inspirasjon du gir!! Begynnte å lage sunnt godteri i sommer, har blitt helt hekta. Da er bloggen din GULL verdt!!
  Og JA, er alltid klar for flere oppskrifter på godis;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *