Artikkel om bloggen, mat og meg


Foto: Marianne Fjellestad

I denne utgaven av medlemsbladet til Norsk Proteinintoleranse Forening (NPIF) er jeg med, på ikke mindre enn 5 sider! «Norsk Proteinintoleranse Forening arbeider for at kunnskapen om adferdsproblemer og andre problemer knyttet til proteinintoleranse skal bli kjent og anerkjent, slik at de som trenger behandling og diett vil møte forståelse både innenfor helsevesenet og ellers i samfunnet.»

Les mer på nettsiden deres HER.
Jeg har fått tillatelse til å scanne inn og publisere artikkelen her på bloggen.

Klikk på bildene under for å lese.

Gøy ja? :-) Hadde så lyst å vise dere, syns jo det er litt kjekt da vet du.
Og ser dere, Unzia fikk lurt seg med på bildene hun også.

24 thoughts on “Artikkel om bloggen, mat og meg

 1. Så artig med artikkel, den skal jeg strax lese. Ante ikke at det var noe som het proteinintoleranse (bortsett fra melkeproteiner), men så lærte jeg noe nytt! :)

 2. Vi fikk den utgaven av PIF-nytt for en eller to uker siden (mamma abonnerer på det), og det var *så* gøy å se at du var intervjuet! :D

 3. Superstas Silje :-D Kjempefin artikkel.
  Ser at kattene har tatt mer og mer over på tema her (og med egen katteblogg og kattefacebook ;-), men håper du ikke forsvinner helt herfra. Hadde vært kos med en ukentlig oppdatering eller noe, men en oppskrift + et par bilder fra hverdagen eller noe <3 Stor klem!

  • Mindre og mindre eksponeringsbehov fører til mindre Silje og mer andre ting ;-)) Får se hvordan det blir videre. Skal vel bli en slags plan.

 4. Ooh, stod det bok til jul? Det du driver og er så opptatt med altså ;-) Sååå kjekt!! Er det tilfriskning som står bak blogg-pause eller? Blir nysgjerrig vettu ;-) lykke til med alt! Håper vi får en liten sniktitt inn i fremtidsplanene dine! Flott at bloggen blir stående! Ellers hadde måtte jeg ha kastet meg rundt og skrevet ut noe helt enormt mye :-P Takk for alt du har delt :-)

 5. Beklager det her er jo helt off topic, (men veldig fin artikkel da). Du skrev en gang for lenge siden at du tok chlorella og spirulina, hvor kjøper du? iHerb? Og hva slags type er det du bruker? :) Håper ellers du har det fint i Trondheim :)

 6. Hei Silje.
  Jeg har sluttet å kommentere blogger, men jeg leser fortsatt bloggen din. Har vært fast leser i mange år, først og pga inspirerende oppskrifter og livsstil. Nå har min sønn fått påvist gluten og melkeprotein-intolleranse og jeg har meldt oss inn i foreningen. Vil bare takke deg for at du gjorde meg opmerksom på dette tema og takk for en veldig inspirerende blogg. Hadde det ikke vært for bloggen din hadde jeg ikke visst om denne muligheten til å hjelpe min sønn til å bli friskere.

  /Greta-G

  • Heii, deg har jeg jo merket meg gjennom tidene. Det var herlige å høre, at sønnen din fikk hjelp raskere enn hvis du ikke hadde vært bevisst på det. Ønsker dere begge det aller beste :-)

 7. Du verden, så klok og inspirerende du er. Liker det du skriver om respekt for andres matvaner. Tar det til meg da jeg har en liten tendens til å bli misjonerende. Bloggen din er en drøm! Laget kirsebærkaken din i går. Nam! Takk for den og alt det andre som du deler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *