Ananas og vaniljesmoothie – med grønnsaker!

En superfrisk og digg smoothie som er sunn – uten at det smaker grønnsaker!

Slik lager du den:
1/4 ananas
Ca 10 cm squash
Ca 10 cm agurk
Litt spinat
Saften av 1 lime
1 ts lecithin
1 ss kokosolje eller linfrøolje
Litt vanilje (pulver eller vaniljestang)
Isbiter

Blend, ferdig!

God helg da dere! :-)

 

27 thoughts on “Ananas og vaniljesmoothie – med grønnsaker!

 1. Hei Silje!
  For en utrolig spennende og innholdsrik blogg du har. Jeg synes spesielt det er flott at du tar til deg hjemløse katter til omplassering! Jeg er dyreelsker selv :).
  Jeg har bare et spørsmål angående iherb. Jeg skal handle der for første gang, og tenkte å bestille pure planets best of greens på 150g. Jeg har lest tidligere at man kun kan bestille for 3 mnd. forbruk om gangen, og er redd for at pulveret skal bli stoppet i tollen. Da lurer jeg på om du vet om 150 g blir for mye?
  Jeg setter veldig pris på svar :). Jeg håper du får et kjempefint år.
  Stor klem fra meg.

  • Heia! Takk for det :-)
   Jeg regner med at å bestille den vil gå helt fint. Har aldri fått stoppet greens før, og jeg har *host* kjøpt ganske mye. hehe. Ønsker deg et godt år også Karina!

 2. Omnomnom! Kjenner jeg har så lyst på juice og smoothie og sånne friske deilige ting nå! Har du en juicer? I såfall, hvilken type har du, og liker du den? Lurer på å investere :)

  • Jeg har juicer! En fra Philips, søk på juicer på bloggen så finner du den. Fornøyd med den, bare man husker å rengjøre den GODT!!

 3. Nomnom!!! Smoothie er min absolutte yndlings… um… matrett? Anyway, denne hørtes digg ut! Prøv tomat i en grønn smoothie laget med eple, banan og spinat! Det er overraskende godt!!

 4. Den så herlig ut!:) Selv holder jeg meg ofte til det jeg kjenner, er nok litt redd for å eksperimentere for mye med grønnsaker og frukt i nye blandinger…er vel redd det ikke skal bli noe godt, og så har jeg kasta bort masse ingredienser, men du er jo så kreativ i smoothie-lagingen din, så jeg lar meg inspirere;):)
  GOD HELG til deg også!:)

 5. Åh, jeg elsker bildene på bloggen din. De er så lyse og fine, og det får alltid det du lager til å se eeeenda bedre ut! :) Sykt fint å sjekke bloggen din når man trenger inspirasjon! :)

 6. Jeg skal kjøpe meg en juicemaskin men er usikker på hvilken. Har sett på veldig mange forskjellige merker og modeller. Breville, Omega, Philips osv. Har du noen tips?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *