Alternativ til surt snop 2: Tørka kirsebær!

Vi er mange som har oppdaget at Incabær/Goldenberries/tørkede physalisbær er et fantastisk godt alternativ til surt gummisnop (les innlegget mitt om det her). Tenkte derfor å tipse dere om et annet tørka bær som også funker veldig bra som surt snop, og det er disse tørkede kirsebærene! Montmorency Tart Cherries heter de. De smaker ekte og naturlig og er ikke tilsatt sukker eller kunstige stoffer. Jummy! De smaker faktisk som supermat-drikken Tart Cherry Konsentrat, logisk nok siden de er laget av samme bæra ;-) Konsistensen er som mjuke rosiner, ikke tørr slik som incabær er. Så da vet dere det!

Kjøpte de på iherb her.

Har du smakt disse? Hvis ikke, do it! :-)

31 thoughts on “Alternativ til surt snop 2: Tørka kirsebær!

 1. Physillumbær? Skriveleif? Hehe :P

  Nå må jeg nok gå i anskaffelse av disse og. Du gir meg alltid så gode grunner til å handle på iherb altså! :D

 2. heter det ikke physalis? altså, de andre bærene du har skrevet om før, mener jeg. dette tror jeg nesten jeg må sjekke ut, fordi jeg eeelsker surt godteri :D

 3. Mmm, disse må jeg teste ut. Er veldig glad i de tørkede tranebærene fra samme merke, men de er ofte utsolgt på iHerb… God helg! :)

 4. Jeg har ikke smakt akkurat de kirsebærene, men jeg har smakt tørkede kirsebær og de var helt greie. Selv så foretrekker jeg tørkede tranebær, dét er NAM det :-)

 5. ÅÅ, så spennende- alt du vet!:) Disse bør jeg virkelig prøve da, surt godis har nemlig vært mitt favorittgodis siden jeg var liten. Digger incabær, så da er vel dette også i min gate, får vi håpe;) Takk for tips!:)

 6. Silje, du har en UTROLIG bra blogg. Jeg har ikke ME eller noen sykdommer, men tipsene dine kommer til nytte likevel. Bloggen din er en av få jeg leser fast, og det med god grunn.

  Du skriver utrolig bra og innleggene er super oversiktlige. Liker at du lenker til produktene du bruker når du poster oppskrifter.

  Du inspirerer meg, Silje :) Takk for en awesome blogg, stå på. :D

 7. Hei Silje! Ble så overrasket over å se deg i Vita´s Beauty magasin – det er jo Silje fra tyskklassen! Du er utrolig flink, har blitt fast leser av den fine bloggen din :) Stå på! Klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.