4 maskaraer som ikke er testet på dyr

Fra venstre: Full Volume mascara fra Beauty Without Cruelty (BWC), High Impact Curling Mascara fra Clinique, Lash Doubling Mascara fra Clinique, MagnaScopic Maximum Volume Maskara fra Estée Lauder.

Jeg har siden før sommeren holdt på å teste flere maskaraer som ikke er testet på dyr, men jammen skal det ikke være lett å finne en god en. Jeg har i årevis sverget til en fra et dyretestet merke, og jeg ønsker å slutte å bruke den selv om jeg elsker den.

Her kan dere selv sjekke om sminken og produktene dere bruker i hverdagen er testet på dyr eller ikke.

Tilbake til maskaraene på bildet – INGEN av dem er bra, så styr unna. Jeg vil at maskaraen skal gi volum og tykke «hårete» vipper, og gjerne bøy. Ja, egentlig det alle vil ha. Disse gir ingen gir volum, og vippene mine (som er ganske lange) blir seende ut som tynne spiker som peker rett fram. Jeg har mer øyevipper og ser mer sminket ut UTEN maskara enn med disse på. Allesammen inneholder også parabener, til og med den fra BWC.


Ikke sant den ser lovende ut? Men nei. Dette er den siste jeg kjøpte fra iHerb, fra BWC. Konsistensen er for tørr, gir ikke nok farge, lengde, nok sverte på vippene, i det hele tatt – den er ikke bra.

http://www.greenpeople.no/user/products/T019.gif
Denne
er fra Green People og inneholder ikke parabener og er vegetarisk (ikke vegansk pga bivoksinnhold), økologisk, og inneholder heller ingen andre stygge ingredienser. Dette blir den neste maskaraen jeg skal prøve, skal bestille den snart. Jeg HÅPER den er bra!

Så beklager, jeg har ingen god maskara å anbefale enda. Men har du en å anbefale meg så rop ut!

Ønsker dere en superfin lørdag! :-)

2 thoughts on “4 maskaraer som ikke er testet på dyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *