2012’s siste kveld og første timer

N 6
Nytt år. Årsskifter er alltid vemodig. Ikke fordi året er omme, minutter går hele året. Kanskje fordi markeringen av et «nytt og bedre liv» er så voldsom? Begynnelser kan man starte når som helst hvor som helst, men 1.januar er likevel den store dagen for forandring. Det er fint det altså hvis det er valg som gir glede og kjærlighet i livet. Jeg ville tilbringe kvelden alene sammen med katten. Likevel ble det en hyggelig liten vennemiddag  med deilig indisk gryterett ala veganmisjonen (med 10 ganger mer krydder). Teg bakte hjemmelaget nanbrød, vi hadde papadums, og raita laget av meg. En med youghurt, og en basert på cashewnøtter til meg. Utrolig godt! Så ble jeg værende utover kvelden selv om det ikke var planen. Kjekt ble det, og jeg er fornøyd.

N 5

N 1

N 4

N 3
Min siste flaske Amé ble sprettet. Nå må jeg på jakt etter mer.

Kombutcha
I dag sjekket jeg min første kombucha etter to lange uker på kjøkkenbenken. Den hadde fått baby! Jippi! Drakk littegrann av den med bringebær oppi. Den kjentes riktig ut (tror jeg). Blogger mer om kombucha og vannkefir senere.

N 2
Og klokka 12.15 i dag var det klart for Nyttårskonserten på nrk. Fin tradisjon. Mamma presset meg alltid til å se konserten når jeg var liten og jeg syns det var såååå kjedelig. Nå gjør jeg det av egen fri vilje. Du greide det mamma, fornøyd nå?? ;-)

Håper årsskiftet deres ble fint.
De beste ønsker og masse kjærlighet fra meg til alle dereHåper dere vil være med bloggen videre i det nye året. Mye vil skje, og jeg gleder meg til å dele det med dere.

25 thoughts on “2012’s siste kveld og første timer

 1. Så godt å se av kombuchaen har det fint. Ikke sant det er godt med bringebær i?
  I dag silte jeg av to stk, så jeg hadde 4 babyer. Men jeg kastet faktisk to av de. Vi drikker mye her i familien men klarer ikke drikke såååå mye!
  Uansett, takk for et fint bloggår, og håper du vil fortsette å blogge i 2013 også…

  Klem fra melissa

 2. Takk for en flott aften! Den smakte herlig godt den indiske gryteretten! Kan absolutt anbefales:) Vi sees Silje!

 3. Ha ha ha…. Du ser ut som ei satt og erfaren husmor. ;o) Godt nytt år til deg og din kjære.

 4. Ser ut som om det blei en koselig nyttårsaften med god mat. :) Litt leit å lese at du synes nyttårsaften er vemodig – selv synes jeg som regel at det er veldig allright å starte på et nytt år. Selv om man kan lage seg en ny start når som helst, synes det er deilig med denne markeringa mellom gammelt og nytt år, selv om jeg de siste par årene har vært så sliten etter jula at jeg for det meste er pumpa resten av vinteren. :P Familiesammenkoster og slikt tar på når man ikke har så mye å gå på, men samtidig er det verdt hvert minutt sammen med mennesker man er glad i. :) Jeg hadde ei kjempefin feiring sammen med familien min i går, og håper at 2013 blir et knallbra år. :) Godt nyttår til deg, og lykke til med alt som skal skje! Jeg er spent på å lese bloggen din videre. :D

  • Så kjekt at du hadde en bra jul og følte alt var verdt det! Da ER det jo det :-) Og tusentakk, det er kjempekjekt å høre du vil følge bloggen min videre.

 5. Herlig! :) jeg fant Ame som var nedsatt med 70% på røtter igår,perfekt! skjønner ikke at den ikke er mer populær? de hadde masse som var utgått på dato. Bra at vi kan reklamere for drikken på nettet slik at flere kan få øynene opp for den=) Det ble alkoholfri champis og ame på meg vertfall… Godt nytt år Silje! :-)

 6. Godt nyttår, kjære Silje! Jeg gleder meg veldig til å følge deg videre :) Det er et høydepunkt hver gang du oppdaterer. Du skriver om så mye bra og jeg lærer alltid noe nytt av deg. Jeg gleder meg kjempemasse til å lese om kombucha og vannkefir- spennende!

  Angående nyttårsaften… ENIG! Jeg fester ikke og drikker ei heller, så jeg blir sjeldent bedt noe sted. Føler denne dagen er veldig ensom. Så jeg pleier å være hjemme, men det gjør meg ingenting :) Håper jeg finner Ame. Har SÅ lyst til å smake. God helg! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *