10.August 2010 – Bursdag!

I dag ble jeg 23 år gammel. Hi hi.

Jeg har pakket opp gaver og konvolutter:


Symaskin!! :-) fra mamma. Og kaffekvern fra Teg. Tusentakk til begge to!


Og hvem andre enn Kirsti sender bursdagskort med Twilight på?? :-DD Tusentakk for fine ord og solkort! Du er en solstråle! (haha tørr, men jeg mener det).


Og av meg selv fikk jeg Detox-boken jeg ønsket meg.

Jeg har også vært i skogen med Bente og Line for å bli fotografert av Bente :-) Bursdagsbilder med ballonger, såpebobler, røde rosekjolen min og (etterhvert) solskinn. Dere får se resultatet senere.

Behind the scenes:

Etter fotograferingen var vi utsultet. Line og jeg inntok bursdagsmiddagen take-away fra Persilleriet på en benk på Leütenhaven sammen med en måke det var umulig å skremme vekk.


Vegansk og glutenfritt. Veldig godt! Spesielt det gule i skålen i midta, og burgeren. Eneste minuset var at han som jobbet der var supertreig og urutinert i jobbingen sin, noe som gjorde at vi måtte vente sikkert en halvtime i det klamme lille lokalet for å få maten (når det eneste han måtte gjøre var å legge maten i boksen for oss). Jaja.

Godt smakte det, og mette ble vi :-)


Meg og teg i kveld<3 Alt i alt har jeg hatt en veldig kjekk 23-årsdag i dag. Jeg er kjempefornøyd med gavene jeg har fått, og glad jeg har fått tilbringe dagen sammen med mennesker jeg er glade i og liker å være sammen med.

Håper alle andre har hatt en like kjekk dag som meg i dag!

:*

Ps: Jeg orker ikke stelle i stand Give-away'en nå i kveld, jeg er sliten. Jeg gjør det i morgen, jeg lover! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *