Økoshopping<3

Først av alt: Takk for alle støttende kommentarer i nav-innelgget under. Jeg setter enormt pris på det.

:*

I går prøvde jeg å putte persille i  frokostsmoothien min. På pakken sto det at persille smakte «vår». Jeg vil spise vår! Om det smakte vår vet jeg ikke, men det ble godt.

Men ble litt rar i halsen/svelget, og «klør» på en måte øverst i lungene og er litt rar. Litt slik jeg blir når jeg spiser ananas, men klødde ikke i munnen. Kanskje kroppen min ikke er så glad i persille? Drakk denne på morgenen og hadde følelsen i kroppen fremdeles på kvelden.


Grønt eple, hjertesalat, agurk, persille, litt hampfrø og kokosolje, en skvett eplejuice, purley greens, litt spirulina, og isbiter. Se så flott farge!

I går når jeg farta mellom navkontorene i Midtbyen og Østbyen måtte jeg roe meg ned mellom slagene så det ikke skulle rable for meg. Shopping hjelper alltid. Så jeg brukte uanstendige summer på økologiske matvarer jeg har ønska meg lenge men ikke tatt meg råd til. Nå gav jeg blaffen i penger og kjøpte det likevel 8-) Jeg har lett for å bruke for mye penger når jeg er sint.

Alt er økologisk.
Linfrøolje. Omega 3 og sunt fett. Hurra for kroppen!
Alfalfafrø, for å spire egne spirer. Spirer er vanvittig næringsrike.
Norgesglass (kanskje ikke økologisk da..;) Til å spire alfalfafrøene i.
Peanøttsmør uten usunn palmeolje og sukker, kun peanøtter og litt halvsalt. Nam nam.
Vaniljepulver. Ikke vaniljesukker, dette er ekte oppmalt vaniljestang:) Til sjokolade, snop, smoothie, bakst, grøt, kjeks, nøttemelk osv.


Skinkepose. Eller, i mine øyne – nøttemelkpose! :D Den var sinnsykt stor, så skal klippe den opp slik at det blir 4 poser istede for én diger en.


Quinoa. Et supert alternativ til ris. Veldig næringsrikt, vanvittig sunt, og blir ansett som supermat. Inneholder masse proteiner, magnesium, jern og kalium. Det er ikke korn, men en type frø som du koker på samme måte som ris. Glutenfritt.
Detox te. Namnam.
Dadler til godiskulene på lørdag og i påsken.

Oooooog. Et hårband fra h&m.

Trøsteshoppingen hjalp. Jeg syns shopping er så fantastisk avkoblende, og i går var jeg jo så forbanna og høy på adrenalin pga navbesøkene at jeg holdt det gående helt til jeg kom hjem. Men da sa det stopp og jeg gikk over i koma.

Idag steller jeg godt med meg selv. Formen er ikke så ille som jeg fryktet selv om jeg sov dårlig i natt, og det er bra. Fotbad, hårkur og god te.

Har du erfaring med noen av produktene jeg har kjøpt?
Kjøper du økologisk?

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *